УКР РУС

Ліверпуль довічно дискваліфікував свого вболівальника після 7:0 – відома причина

6 березня 2023 , 20:03 / Читать на русском

Фан мерсисайдців хотів відсвяткувати гол Фірміно разом з гравцями, проте через власну незграбність ледь не травмував захисника Ендрю Робертсона.

Перемога Ліверпуля 7:0 у матчі проти Манчестер Юнайтед стала справжньою сенсацією 26 туру АПЛ. Побиття на Енфілді змусило фанів мерсисайдців божеволіти на трибунах, проте для одного вболівальника цей матч запам'ятається найбільше.

Знищення "дияволів" у відеоогляді матчу Ліверпуль – Манчестер Юнайтед – 7:0

Після голу Роберто Фірміно команда звично побігла святкувати чергове взяття воріт Де Хеа. Скориставшись загальною ейфорією, один з фанів Ліверпуля вирішив вибігти на поле та доєднатися до командних обіймів. Проте, через свою незграбність, 16-річний хлопець повалився на газон та добряче лупнув ззаду підопічних Клоппа.

Вболівальника негайно забрали з поля, проте своїм "підкатом" він наніс неприємного удару Ендрю Робертсону. Деякий час шотландець провів на газоні, але все ж зміг продовжити поєдинок до кінця. Мерсисайдцям не сподобалась витівка фана, тому клуб довічно дисваліфікував його. Більше англієць не зможе спостерігати за грою улюбленої команди з трибун Енфілда.