УКР РУС

Динамо зганьбилося у матчі проти аутсайдера УПЛ – яскравий дебют екс-тренера збірної України U-21

4 березня 2023 , 15:56 / Читать на русском

Динамо сенсаційно поступилося Інгульцю у 16-му турі УПЛ.

Чемпіонат України. Тур 16

Динамо – Інгулець – 0:2

Голи: Козак, 12, Одарюк, 43

У першому колі Динамо перемогло Інгулець (2:1) завдяки дублю Циганкова. Втім, цього разу виявилося, що після переходу Віктора в Жирону забивати у складі киян немає кому. А от в Інгульця герої несподівано знайшлися.

Олександрія на останніх хвилинах вирвала нічию в матчі з СК Дніпро-1 – Довбик віддав асист та відзначився

Витримавши який не який стартовий тиск господарів, підопічні Сергія Ковальця, для якого це був перший офіційний матч на новій посаді, відкрили рахунок. Сітало виграв силову боротьбу в 19-річного Дячука та викотив м’яч під удар Козаку – Олександр не схибив.

Лише ближче до завершення тайму в Динамо почали виникати моменти, однак, і Ванат, і Кабаєв змарнували свої шанси. Натомість Інгульцю вдалося організувати ще одну результативну контратаку – свій перший гол в сезоні забив Одарюк.

У перерві Мірча Луческу зробив одразу три заміни. На поле вийшли Вівчаренко, Царенко та Гармаш. В середині тайму Денис пробив у штангу і це все, що господарі спромоглися створити.

Динамо залишилося третім у турнірній таблиці позаду СК Дніпро-1 та Шахтаря, але Зоря з грою у запасі відстає від "біло-синіх" лише на 2 бали. Інгулець підійнявся на 11-ту сходинку.