УКР РУС

Шевченко у збірну України: журналіст оцінив перспективу повернення легенди

21 лютого 2023 , 08:30 / Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик прокоментував можливість повернення Андрія Шевченка у крісло головного наставника збірної України.

"У людини є пріоритети. Шевченко працював у збірній України, зараз він хоче допомогти країні соціально. У нього є місія. Головна місія – це бути трибуною в Європі та світі про те, що коїться в Україні, збирати пожертви, розказувати людям. Повірте, це важка робота, це щоденні зустрічі, якісь моменти, купа інтерв'ю, переїздів. 

Шевченко роздумує над поверненням у футбол

Це складна робота, на яку він зараз уповноважений. Так, ми інколи говоримо про футбол, останнім часом більше почали про нього говорити. Але не настільки, щоб я відчув – от, Андрій Шевченко весь у футболі. Поки він більше розказує про United 24, що вдається зробити, з ким зустрічався тощо. Він дуже переживає, вважає, що треба постійно нагадувати про події в Україні, не можна випускати цей момент.

Потрібно постійно нагадувати, що ми воюємо за демократичні цінності. Це дуже важливо. Так, про футбол ми зараз говоримо більше, але поки не повноцінно", – сказав Циганик в ефірі програми Циганик Live.