УКР РУС

Алієв заявив, що Суркіс досі винен йому гроші за гру в Динамо

29 січня 2022 , 14:46 / Читать на русском

Колишня легенда київського Динамо Олександр Алієв розповів, що клуб досі не розрахувався з ним.

"Чи є у Динамо борги переді мною? Так, у Михайловича (Ігоря Суркіса – ред. "Спорт 24") є. Це ж він мені тоді гроші платив. Я не говорив поки що про це, думаю, ми з Михайловичем самі обговоримо все, коли побачимось, і щось вирішимо.

Суркіс запропонував Мілевському та Алієву повернутись в Динамо

Ми з ним не спілкувались, скажу чесно, років шість. Почали спілкуватися десь місяців 8 тому. Ми зустрілися з ним на дорозі. Він мені каже: "Радий тебе бачити. Набери мене, поспілкуймось". Зараз я можу будь-коли зателефонувати до нього і поспілкуватися. 

Я суму говорити не буду. Наші люди дивляться, хто скільки заробляє, за що заробляє. Кажуть: "Якого хр*на їм платити такі гроші?" Хто вам заважав піти грати у футбол? Ви, диванні експерти, дятли, сидите і рахуєте, хто скільки заробляє. Вони не розуміють, які травми, які нерви, яка колосальна робота у футболістів, скільки здоров'я треба. Я не хочу говорити. Скажу, що він мені винен 10 рублів. 

Це було за три місяці. Він сам чудово знає. Ми самі все вирішимо. Я не люблю на камеру говорити. Вважаю, що це не по-чоловічому", – сказав Алієв в інтерв'ю BurBuzz

Нагадаємо, Олександр Алієв виступав за Динамо з 2005-го по 2010-й та з 2011 по 2013 роки.