УКР РУС

Трансфер Довбика: СК Дніпро-1 підвищив цінник на бомбардира, надихнувшись переходом Мудрика в Челсі

30 січня 2023 , 20:07 / Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик поділився інсайдом щодо трансферної епопеї навколо форварда СК Дніпро-1 Артема Довбика.

"Спортклубівці" досі не отримували пропозицій щодо трансферу лідера бомбардирських перегонів УПЛ, повідомляє Ігор Циганик на Football Hub.

Довбик може перебратись в Евертон до Миколенка

Попри це СК Дніпро-1 сподівається вторгувати за Артема Довбика щонайменше 20 мільйонів євро. Це стартова ціна за нападника. На такий крок керівництво "дніпрян" підштовхнув трансфер Михайла Мудрика в Челсі за 100 мільйонів євро. Сам футболіст не проти залишитись у клубі до завершення поточного сезону, адже сподівається допомогти "спортклубівцям" стати чемпіонами України.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Нагадаємо, у поточному сезоні Довбик провів 22 матчі за СК Дніпро-1, відзначившись 16 голами та 4 асистами. Контракт форварда з клубом розрахований до кінця 2023-го. Половина прав на нападника збірної України належить данському Мідтьюлланду. Раніше повідомлялося, що Артем потрапив на радари Евертона.