УКР РУС

Манчестер Юнайтед вибив Евертон з Кубка Англії – змарнований шанс Миколенка та неймовірний фейл Де Хеа

6 січня 2023 , 23:56 / Читать на русском

Манчестер Юнайтед приймав Евертон у рамках 1/32 фіналу Кубка Англії.

Господарі активно розпочали поєдинок та забили швидкий гол. Рашфорд знайшов у карному майданчику Антоні, якого проґавив Миколенко, а той з близької відстані розстріляв ворота суперника. 

Манчестер Юнайтед знайшов заміну Роналду в Аль-Насрі – несподівана рокіровка

Евертон не розгубився та шукав можливості перевернути хід гри. І таки знайшов! Коулмен пробив з флангу, а Де Хеа обрав дивний спосіб, щоб захистити свої ворота – він спробував химерно зімкнути ноги, але марно. М'яч опинився у Коуді, який спокійно влучив у ціль, відновивши паритет.

Хорошу нагоду мав Марсьяль. Він вийшов на побачення з голкіпером, але Пікфорд видовищним сейвом зруйнував плани опонента. Під завісу тайму Еріксен запустив гармату з-за меж штрафного – м'яч зрадницьки пролетів над поперечиною.

На початку другого тайму "червоні дияволи" вийшли вперед. Коуді зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Рашфорда. Не на такий дубль він розраховував. Згодом Миколенко увірвався до карного майданчика МЮ, відгукнувся на передачу Коулмена, але поцілив прямо у суперника.

Вболівальники Евертона почали радіти після гола Калверта-Люїна, проте арбітр скористався системою VAR та скасував взяття воріт через офсайд. Тим часом Миколенка відправили на лаву запасних на 81-й хвилині, а на його місце зайняв нападник Макніл. 

На останній хвилині додаткового часу арбітр призначив пенальті у ворота підопічних Лемпарда. 11-метровий реалізував Рашфорд. Манчестер Юнайтед переміг з рахунком 3:1 та продовжить свою боротьбу в Кубку Англії.