УКР РУС

Фани нападника Аргентини зареєстрували петицію, щоб він розійшовся з дівчиною – вже зібрали 20 тисяч підписів

1 січня 2023 , 18:48 / Читать на русском

Шанувальники форварда збірної Аргентини та Манчестер Сіті Хуліана Альвареса вимагають, щоб він розірвав стосунки зі своєю дівчиною Емілією Ферреро.

Після того, як "альбіселесте" завоювали титул чемпіонів світу на Мундіалі в Катарі, на батьківщині їх чекали шалені святкування. Під час одного із заходів дівчина Альвареса намовила футболіста припинити фотографуватися з фанатами. Вочевидь, втомившись від надмірної уваги публіки.

Мессі досі в "запої" – аргентинець продовжує гучно святкувати тріумф на ЧС-2022

Це так розлютило одного із вболівальників збірної Аргентини, що він зареєстрував петицію з вимогою до форварда порвати із ненависною красунею. Про це повідомляє The Mirror. Звернення уже підписали 20 тисяч прихильників цієї ідеї.

22-річна Емілія є одноліткою Хуліана. Вони обоє народилися у маленькому містечку Кальчин у провінції Кордова та знають один одного з дитинства. А от зустрічатися почали чотири роки тому. Обраниця Альвареса викладає фізкультуру, в юності грала у хокей на траві, допомагає футболістові з тренуваннями.

Нагадаємо, Альварес став справжнім відкриттям ЧС. Він забив два голи та заробив пенальті в 1/2 фіналу ЧС проти хорватів – аргентинці розгромили "картатих" з рахунком 3:0. Хуліан став наймолодшим автором дубля у півфіналах Мундіалю з 1958 року. А загалом він відзначився 4 забитими м'ячами у 7 поєдинках.