УКР РУС

Манчестер Юнайтед, позбувшись Роналду, здолав аутсайдера АПЛ – до зони ЛЧ один крок

27 грудня 2022 , 23:54 / Читать на русском

Манчестер Юнайтед, який під час паузи на ЧС-2022 попрощався з Кріштіану Роналду, впевнено розібрався з аутсайдером АПЛ Ноттінгем Форестом у матчі 17-го туру.

Чемпіонат Англії. Тур 17

Манчестер Юнайтед – Ноттінгем Форест – 3:0

Голи: Рашфорд, 19, Марсьяль, 22, Фред, 87

"Червоні дияволи" одразу захопили ініціативу, а відкрити рахунок змогли у середині першого тайму. Еріксен з кутового низом подав у штрафний, а Рашфорд в один дотик відправив м’яч у ворота. Для Маркуса це вже десятий гол у сезоні – удвічі більше, ніж він забив за весь попередній чемпіонат.

Челсі впевнено переграв Борнмут – шедевр Маунта та скасований гол

Буквально через кілька хвилин Рашфорд уже взяв на себе роль асистента. З його передачі відзначився Марсьяль, точно пробивши з лінії штрафного майданчика. Наприкінці тайму гостям, здавалося, вдалось повернути інтригу. Однак, підопічних Тен Хага врятував VAR, який зафіксував ледь помітне положення поза грою у Болі.

Після перерви манкуніанці контролювали гру і наприкінці матчу змогли забити ще раз – відзначився екс-гравець Шахтаря Фред.

Манчестер Юнайтед п’ятий у турнірній таблиці, але лише на бал відстає від Тоттенхема. До того ж у "дияволів" гра у запасі. Ноттінгем Форест – 19-й.