УКР РУС

Рух уникнув поразки від Чорноморця і вирвався із зони вильоту УПЛ

7 грудня 2022 , 14:58 / Читать на русском

У перенесеному матчі 14 туру української Прем'єр-ліги Рух розписав нічию з Чорноморцем.

УПЛ,14 тур

Рух – Чорноморець – 2:2

Голи: Руніч, 62, Карабін, 84 – Юсов, 25, 35

Поєдинок Рух – Чорноморець закривав першу половину футбольного сезону. Львів'янам перемога над "моряками" або навіть нічия дозволяли вибратися із зони вильоту і перезимувати на більш комфортному 12 місці УПЛ. Одеситам навіть три очки не допомагали покинути компанію аутсайдерів.

Власника Чорноморця затримали детективи НАБУ, – джерело

Однак саме Чорноморець повів у рахунку в середині першого тайму. Після прострілу Кузика Юсов зіграв на добиванні на дальній стійці і загнав м'яча під поперечку. А вже за кілька хвилин півзахисник "моряків" оформив дубль. Політило подавав з кутового, Юсов виграв боротьбу у повітрі і вдруге вразив ворота Ледвія.

Інтригу у поєдинку на 62 хвилині відновив Василь Руніч, який вийшов на заміну лише за кілька хвилин до того. Після подачі з кутового у виконанні Таллеса, одесити вибили м'яча за межі свого штрафного. Але хавбек "жовто-чорних" вдало спрацював на підбиранні і скоротив відставання від Чорноморця.

Під завісу матчу підопічних Кучука від поразки врятував Карабін, який замкнув дальню стійку після передачі Романа.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з
 FAVBET.

2:2 – Рух таки виривається із зони вильоту і піднімається на 12 сходинку УПЛ (14 очок). Чорноморець на передостанньому, 15 місці (11 пунктів).