УКР РУС

Зоря розписала результативну нічию з Колосом – фатальна помилка Волинця, повітряна тривога та гра "без світла"

1 грудня 2022 , 16:34 / Читать на русском

Зоря приймала Колос у рамках перенесеного матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги.

УПЛ. Тур 7

Зоря – Колос – 2:2

Голи: Булеца, 19 (П), Кірюханцев, 63 – Болбат, 10, Чоботенко, 52

Господарі у першому таймі були ініціативнішими та діяли гостріше. Проте першим відзначився саме Колос. Болбат зорієнтувався та у падінні боковими ножицями вивів свою команду вперед. Через 10 хвилин Волинець начудив: збив Мишньова та привіз пенальті. Булеца реалізував 11-метровий, хоча голкіпер був близьким до того, щоб відбити удар.

"Ображали та погрожували розправою": болбой Кривбаса викрив скандальну поведінку СК Дніпро-1

По перерві ковалівці знову вийшли вперед – після подачі з кутового Чоботенко виграв верхову боротьбу та відправив м'яч у сітку. За декілька хвилин матч було призупинено через повітряну тривогу. Згодом команди повернулися на поле, а Зоря одразу ж зуміла зрівняти рахунок. Кірюханцев вдало зіграв на дальній стійці, обробив м'яч та пробив повз Волинця. 

Після забитого гра дещо зрівнялася. Однак матч знов призупинили – на стадіоні ім. В. Лобановського вимкнули світло. Все ж, команди повернулися на поле після того, як підключили генератори. Луганці догравали активніше, однак забити більше не змогли. Матч завершився результативною нічиєю – 2:2. 

Тож, Зоря завершила першу частину поточного сезону на 4-му місці УПЛ (28 очок), а Колос залишився на 6-й сходинці (20 пунктів).