УКР РУС

Роздягнулась і сконфузилась: Ванда Нара отримала порцію критики через маніпуляції з власним тілом

4 листопада 2022 , 17:55 / Читать на русском

Скандальна агентка та все ще офіційна дружина форварда Галатасарая Мауро Ікарді Ванда Нара наткнулася на шквал критики від своїх підписників.

Одіозна білявка опублікувала фотосесію в Instagram, у якій демонструє свої принади у вигадливих звабливих позах. Купальники, які вигідно підкреслюють спокусливі форми Ванди Нари, вона розробила сама.

Ванда Нара знялася у відвертому кліпі свого коханця – еротична сцена усе ще офіційної дружини Ікарді

Тож серія знімків мала стати рекламою для власного бренду скандальної красуні. Проте вболівальники не оцінили занадто ідеальну картинку та звинуватили Нару у зловживанні фотошопом. До слова, за бізнес-леді в Instagram стежать 15,5 мільйона фоловерів.

Нагадаємо, Ванда Нара вісім років була у стосунках з футболістом Мауро Ікарді. Темпераментна пара не соромилася з'ясовувати стосунки на публіці, звинувачуючи одне одного у невірності. Ванда заявила, що йде від форварда, однак офіційно пара досі не розлучилася. Нещодавно інфлюенсерку почали помічати в товаристві репера L-Gante. Гаряча білявка встигла знятися у відвертому кліпі виконавця. А у деяких ЗМІ навіть почали поширюватися плітки, що блогерка вагітна.