УКР РУС

Баварія спокійно обіграла Інтер, Барселона видовищною перемогою завершила свій шлях у ЛЧ

1 листопада 2022 , 23:56 / Читать на русском

Баварія зустрічалася з Інтером, а Вікторія Пльзень приймала Барселону у рамках 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 6

Баварія – Інтер – 2:0

Голи: Павар, 32, Шупо-Мотінг, 72

Вікторія Пльзень – Барселона – 2:4

Голи: Хори, 50 (П), 63 – Алонсо, 7, Торрес, 45, 57, Торре, 74

Баварія та Інтер вже забезпечили собі вихід у плей-офф ЛЧ, тому цей матч не мав жодного турнірного значення. Мюнхенці повністю домінували у першому таймі та створювали небезпеку біля воріт суперника. Один із таких моментів перетворився на гол – Павар забив головою після подачі з кутового. 

Ліга чемпіонів: Соболь та Яремчук взяли участь в історичному досягненні Брюгге, Атлетіко ганебно залишився без євровесни

По перерві темп гри знизився. Інтер мав чудову спробу зрівняти після потужного удару Гальярдіні, але голкіпер мюнхенців врятував свою команду неймовірним сейвом. Баварії все ж вдалося забити ще – Шупо-Мотінг вразив ворота суперника.

У паралельному матчі групи Барселона переграла Вікторію Пльзень. Цей матч також нічого не вирішував. Каталонці у першій половині зустрічі відзначилися двічі. Спочатку Алонсо вдало зіграв на добиванні, а на останній хвилині основного часу Торрес відправив м'яч у ціль. 

У другому таймі господарі заробили пенальті. Хори реалізував 11-метровий, а потім головою забив вдруге. Барселона відповіла на це пострілом Торреса та влучанням Пабло Торре.

Отже, Баварія та Інтер пробилися у плей-офф ЛЧ – 18 та 10 очок відповідно. Натомість Барселона з 7 балами вилітає у 1/16 Ліги Європи, а Вікторія Пльзень завершила свій шлях у єврокубках.