УКР РУС

Маліновський зізнався, чому насправді може покинути Аталанту

14 жовтня 2022 , 11:53 / Читать на русском

Український хавбек Руслан Маліновський розказав про своє становище в Аталанті та причини можливої зміни клубної прописки.

Руслан заперечив погіршення стосунків із наставником бергамасків Джаном П'єро Гасперіні, про яке ходять чутки останнім часом.

Маліновський став ціллю найтитулованіших клубів Італії

"В мене ніколи тут за три роки ні з клубом, ні з тренером не було ніяких конфліктів.

Я навіть розмовляв з Гасперіні перед закінченням трансферного вікна, і він мені казав: "Якщо буде якийсь варіант з кращим контрактом, з кращими умовами, я буду радий за тебе".

За три роки вже знаю, чого містер хоче від нападників, від тієї позиції, де я граю. Але в Генку, в збірній я завжди грав на позиції півзахисника, а тут – форварда.

Гасперіні мені відкрито все говорить. Казав, що я можу на цій позиції грати, але йому потрібні тут іншого плану футболісти. Жодним чином він не заявляє, ніби я поганий футболіст", – розповів Маліновський у коментарі ютуб-каналу Київський Торт.

Нагадаємо, у 9 турах Серії А українець вийшов у стартовому складі у 4 поєдинках. В активі Руслана – 1 гол та 1 асист.

Влітку точилися розмови про те, що українця хочуть підписати Тоттенхем, Марсель і Ноттінгем Форрест. Тепер з'явилася інформація, що він потрапив на радари Роми, Ювентуса та Інтера. Контракт Маліновського з бергамасками чинний до 2024 року.