УКР РУС

FIFA 23: відомі футболісти з найкращим рейтингом – головний претендент на "Золотий м'яч" обійшов Мбаппе і Мессі

12 вересня 2022 , 21:20 / Читать на русском

EA Sports офіційно опублікувала рейтинг найкращих гравців FIFA 23.

30 вересня компанія Electronic Arts офіційно випустить нову версію популярного футбольного симулятора FIFA 23.

Викинули з реального та віртуального футболу: у FIFA 23 не буде російських команд та гравців

Перед релізом розробники гри традиційно опублікували рейтинги найкращих гравців цього року, водночас показавши їхні картки. Топ-10 футболістів очолив головний претендент на "Золотий м'яч-2022" Карім Бензема, який отримав рейтинг 91.

Крім нього таким же рейтингом нагородили ще 4 гравців – Роберта Лєвандовскі, Кіліана Мбаппе, Ліонеля Мессі та Кевіна Де Брюйне. Втім усі вони поступаються форварду Реала за іншими показниками. 

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Водночас рейтинг 90 отримали одразу дві зірки Ліверпуля Мохамед Салах та Вірджил Ван Дейк, а також Кріштіану Роналду, Тібо Куртуа і Мануель Нойєр.

Нагадаємо, розробник видалив російські клуби й збірну, гравців з "чемпіонату водокачки", а також стадіони ще у квітневому оновлені FIFA 22 та не збирається повертати їх у нову версію гри.