УКР РУС

Компромат на Мбаппе і Погба: брат хавбека Ювентуса пообіцяв викрити зірок футболу

28 серпня 2022 , 18:37 / Читать на русском

Матіас, брат півзахисника Ювентуса Поля Погба, збирається шокувати футбольний світ невідомими подробицями про свого родича та нападника ПСЖ Кіліана Мбаппе.

"Світ футболу повинен знати деякі речі, щоб вирішити, чи дійсно Поль Погба заслуговує захоплення, поваги, свого місця у збірній Франції. Чи він є людиною, яка заслуговує на довіру, і чи він гідний того, щоб бути прикладом для молоді і представником великих брендів.

Мбаппе та Неймар влаштували "розбірки" у ПСЖ: до конфлікту зірок підключилась мама француза та Рамос

Інформація про Кіліана Мбаппе теж наробить багато галасу у світі футболу і може кардинально змінити уявлення про гравця", – цитує Матіаса Погба AS.

Зірка Ювентуса і його мати та агентка Рафаела Пімента звинуватили Матіаса у вимаганнях грошей. Вони заявили, що брат Поля причетний до банди, яка хоче збагатитись на футболісті. Вони ще минулого місяця звертались до компетентних органів Італії та Франції з приводу шантажу. Надалі Погба та його представники не даватимуть коментарів щодо цієї ситуації.

Додамо, 32-річний Матіас також є професійним футболістом. Щоправда, його кар'єра була менш успішною, ніж у відомого брата. Починаючи з квітня цього року нападник перебуває без клубу.