УКР РУС

Гаряча та неприступна: дружина зірки Атлетіко ігнорувала залицяння, але не змогла сказати ''ні''

20 серпня 2022 , 18:00 / Читать на русском

Еліс Кампелло, дружина зірки Атлетіко Альваро Морати, на початку знайомства "динамила" свого майбутнього обранця.

Спокуслива італійка певний час ігнорувала повідомлення іспанського футболіста. Проте Мората був налаштований серйозно, щоб завоювати серце красуні, повідомляє Dailystar.

Джорджина засвітила апетитні сідниці, поки Роналду шукає собі новий клуб

"Альваро побачив мою фотографію і питав багатьох людей, чи знають вони мене, щоб вони познайомили нас. Проте у нас не було спільних друзів. Тому він написав мені в Instagram. Я відповіла йому через довгий час, і, зрештою, ми зустрілися.

Коли я зустріла Альваро, то була вражена, бо я одразу зрозуміла, що він налаштований серйозно. Наприклад, через два тижні після нашого першого побачення він вісім годин їхав на зустріч із моєю сім'єю і повернувся до Турина дуже пізно, хоча наступного дня йому треба вранці на тренування. І таких жестів тисяча", – зізналася Кампелло.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.

Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Італійка розповіла, що Альваро постійно повторював, що хоче на ній одружитися. Так і сталося через 8 місяців знайомства. Пара щаслива разом та виховує трьох дітей. А спокуслива дружина надихає нападника на нові успіхи у кар'єрі.

Нагадаємо, що Мората вразив вболівальників своєю грою на старті нового сезону Ла Ліги. Нападник допоміг Атлетіко здолати Хетафе, забивши два голи. А перед стартом чемпіонату він також оформив дубль у товариському матчі проти Ювентуса.