УКР РУС

"Рабиня всіх потреб": колишня легенди МЮ шокує в суді – футболіст виправдовується "грубим сексом"

11 серпня 2022 , 14:45 / Читать на русском

Екс-зірка Манчестер Юнайтед Раян Гіггз продовжує судитися зі своєю колишньою партнеркою Кейт Гревілл.

Суд над Гіггзом за звинувачення у домашньому насильстві все ще триває у Манчестері. Колишня Раяна розкрила нові подробиці його жорстокої поведінки, повідомляє The Guardian

Тероризував голими фото, погрозами та дітьми: легенда МЮ постав перед судом через знущання з колишньої

На засіданні Гревілл вчергове виступила перед суддею, присяжними та захистом за ширмою. Жінка заявила, що стала "рабинею всіх потреб Гіггза" та він був "регулярно агресивним". Гревілл зізналася, що екс-футболіст ізолював її від певних людей та забороняв спілкуватися з родиною. 

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Гіггз також залишав синці на тілі Кейт, однак у суді він доводив, що це не наслідки домашнього насилля. Жінка у переписці з подругою пояснила, що це "сексуальний синець" після бурхливої ночі, адже їй було соромно визнати те, що Раян б'є її. Також висвітили інтимні переписки пари, в яких Гіггз надсилав фото з магазину нижньої білизни: "Ти просила мене бути наполегливішим".

Тож суддя стверджує, що історія про "сексуальний синець" є правдивою. Судова тяганина між екс-зіркою Манчестер Юнайтед Раяном Гіггзом та його колишньою Кейт Гревілл продовжується.