УКР РУС

Легенда МЮ після стартової ганьби в АПЛ звернувся по допомогу до Барселони – знущальна відповідь

7 серпня 2022 , 19:35 / Читать на русском

Манчестер Юнайтед у стартовому турі англійської Прем’єр-ліги поступився Брайтону, що миттю викликало гучну реакцію у соцмережах.

Покепкувати над легендою "червоних дияволів" Гарі Невіллом вирішив популярний паблік фанатів Барселони "TalkFCB".

Роналду не врятував Манчестер Юнайтед від епічної ганьби на старті АПЛ – новий тренер провчив португальця

"Якісь думки, Гарі?", – написали у спільноті після завершення матчу МЮ проти Брайтона (1:2). Невілл не забарився із відповіддю, запитавши, чи не віддасть Барса когось із гравців, яких не може зареєструвати, натякаючи на фінансові труднощі каталонців.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Іспанці у відповідь дотепно запропонували манкуніанцям забрати собі Самюеля Умтіті та Мартіна Брейтвейта, мовляв, вони відчутно кращі за тих, хто нині грає в МЮ. На двох Умтіті та Брейтвейт у попередньому сезоні Прімери провели 5 матчів...

Додамо, що впродовж міжсезоння Манчестер Юнайтед активно намагався придбати у Барселони Френкі де Йонга, проте, на цю мить нідерландець все ще залишається гравцем "блаугранас".