УКР РУС

Зінченко в Арсеналі: букмекери спрогнозували кількість голів та асистів українця у прем'єрному сезоні

3 серпня 2022 , 14:50 / Читать на русском

Український універсал Олександр Зінченко має хороші перспективи після зміни клубу в Англії.

Шестирічна історія Зінченка з Манчестер Сіті завершилася трохи несподіваним трансфером у лондонський Арсенал за 35 мільйонів євро. Олександр виграв з "містянами" чотири чемпіонські титули АПЛ, проте далеко не завжди міг похвалитися регулярною практикою.

Зінченко допоміг Арсеналу розтрощити Севілью та завоювати трофей – зірковий новачок оформив хет-трик

Значно більше ігрових хвилин українцеві обіцяють у столиці Великої Британії. Головний тренер Арсенала Мікель Артета вважає Зінченка одним з ключових виконавців свого проекту. Зрештою, контрольні матчі "гармашів" проти Челсі та Севільї підтвердили серйозність намірів іспанського фахівця. У обох випадках Сашко виходив зі старту, продемонструвавши досить якісний футбол.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Надійний букмекер FAVBET теж не сумнівається, що Зінченко повинен виступати стабільно. На те, що вихованець Шахтаря проведе понад 28 матчів у наступному сезоні АПЛ приймають ставки з коефцієнтом 2.20. З голами – трішки проблематичніше: тотал більше забитих м'ячів ніж 1,5 становить 5.00.

Значно цікавіше виглядає ситуація з можливими асистами. Цілком ймовірно, що Зіна зможе виконати 5 та більше результативних передач – коефіцієнт 2.00. Натомість, поставивши на тотал асистів 7,5, можна збільшити виграш у 5 разів.

Зазначимо, що за 76 матчів в рамках АПЛ у складі Манчестер Сіті Зінченко не відзначився жодним голом, утім записав собі до активу 7 асистів. Офіційний дебют українця в АПЛ з новим клубом може відбутися вже цієї п'ятниці, 5 серпня, коли Арсенал зустрінеться в гостях з Крістал Пелас. Початок гри – о 22:00 за Києвом.