УКР РУС

Сексапільна зірка YouTube затьмарила свого бойфренда з Тоттенхема у соцмережах – врятувати честь гравця може трансфер у Барселону

2 серпня 2022 , 21:50 / Читать на русском

Марта Діас, дівчина латераля Тоттенхема Серхіо Регілона, користується значно більшою популярністю, ніж її бойфренд-футболіст.

Іспанська модель та відеоблогер має на 1 мільйон більше прихильників у Instagram, ніж її кавалер Серхіо Регілон – 3,2 млн у Марти проти 1,9 млн в зірки АПЛ.

Найкрасивіша жінка у житті Дональда Трампа і чемпіон світу – ідеальна пара, яка не може не дратувати

Таку популярність Діас здобула завдяки своєму каналу на YouTube. Спочатку 21-річна дівчина викладала на платформі відеоблоги з Іспанії, а наразі продовжує ділитися з прихильниками своїм життям на Туманному Альбіоні. Пара почала зустрічатися у 2019-му. Вперше закоханих помітили на весіллі Серхіо Рамоса та Пілар Рубіо в Севільї.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Додамо, раніше ЗМІ повідомляли, що Регілон хоче покинути Тоттенхем цього літа. 25-річний латераль є альтернативним варіантом для Барселони на позицію лівого захисника, якщо "каталонці" не зможуть підписати Маркоса Алонсо.