УКР РУС

Баварія офіційно підписала 17-річну заміну Лєвандовскі за сенсаційним цінником

26 липня 2022 , 18:03 / Читать на русском

Екс-форвард Ренна Матіс Тель продовжить кар'єру в мюнхенській Баварії.

17-річний французький форвард підписав контракт з "червоними" до 2027 року й отримав 39 номер, повідомляє офіційний сайт клубу.

Баварія після відходу Лєвандовскі підірвала трансферний ринок рекордним придбанням

Інші офіційні подробиці трансферу наразі невідомі. Інсайдер Фабріціо Романо повідомляв, що перехід юного Матіса Мателі обійшовся Баварії у 20 мільйонів євро плюс 8,5 млн бонусами.

"Матіс Тель – один із найбільших талантів у Європі. Дуже швидкий, технічно сильний і універсальний нападник. Цього року він виграв чемпіонат Європи зі збірною Франції U-17 як капітан команди. Ми спостерігали за ним протягом тривалого часу й змогли переконати його зробити наступні важливі кроки в Мюнхені, разом з нами. Ми пишаємося цим, оскільки було багато клубів, які хотіли його підписати.

Розвиток настільки виняткового молодого гравця є захопливим проектом для всіх нас. Звичайно, Матісу потрібен час. Йому потрібні хвилини на полі та ритм. Ми всі впевнені, що попереду у нього чудова кар'єра, і він допоможе нашій команді", – оцінив новачка спортивний директор Баварії Хасан Саліхаміджіч.

Додамо, у минулому сезоні Мателі провів 18 матчів за Ренн в усіх турнірах, у яких оформив 9 голів. Француз потенційно може стати заміною Роберта Лєвандовскі для мюнхенців. Зірковий поляк раніше став гравцем Барселони.