УКР РУС

Шахтар врятувався від болючої поразки у дебютному матчі Йовічевіча

22 липня 2022 , 21:19 / Читать на русском

Шахтар розписав результативну нічию з нідерландською Фортуною.

Товариський матч

Фортуна – Шахтар – 3:3

Голи: Нослін, 11, 69, Сьйонтінс, 14 – Сікан, 35, Степаненко, 45, Очеретько, 63

Топ-клуб Італії проведе матч з Шахтарем, який пообіцяв ще у 2019-му

Цей товариський поєдинок став дебютним для "гірників" під керівництвом нового наставника Ігора Йовічевіча. Шахтар майже 2 місяці не мав ігрової практики, водночас Фортуна не повинна була стати серйозним випробуванням для українського гранда. У минулому сезоні чемпіонату Нідерландів колектив з міста Сіттард посів 15 сходинку турнірної таблиці, ледь врятувавшись від вильоту в останньому турі.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Однак господарі поля з перших хвилин пішли в атаку. Нослін влучив у стійку вже на 4-й хвилині, а за мить вийшов з Трубіним "на побачення" – голкіпер врятував донеччан. Форвард нідерландців все ж досяг свого, відкривши рахунок на 11-й хвилині. Незабаром Сьйонтінс подвоїв перевагу Фортуни. Втім "гірники" встигли відновити паритет ще до перерви. Сікан скоротив відставання до мінімуму після асисту від Вакули, а Степаненко зрівняв.

На другу половину матчу донеччани вийшли у повністю новому складі – змінились усі 11 гравців. Очеретько ненадовго вивів Шахтар вперед видовищним ударом у падінні. А Нослін потужною гарматою зафіксував нічийний результат та формив дубль.

Нагадаємо, 26-го липня "гірники" проведуть товариський спаринг з Аяксом.