УКР РУС

Чарівна наречена зірки Барселони намагається перешкодити трансферу в Манчестер Юнайтед

20 липня 2022 , 20:20 / Читать на русском

Перехід зіркового півзахисника Барселони та збірної Нідерландів Френкі де Йонга в Манчестер Юнайтед отримав несподівану перешкоду.

Всіляко відмовити де Йонга від переїзду намагається його наречена Міккі Кіемені. Усе тому, що дівчині дуже подобається життя в Барселоні. Після того, як Френкі приєднався до "блаугранас" у 2019 році, вона дуже швидко адаптувалася до іспанського міста і тепер не хоче його покидати, повідомляє The Sun.

Додамо, що лише кілька тижнів тому півзахисник зробив пропозицію руки та серця Міккі та отримав позитивну відповідь.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Манчестер Юнайтед ніяк не вдається вмовити де Йонга на перехід. Британські ЗМІ переконують, що Барселона прийняла пропозицію в понад 70 млн фунтів за футболіста. Каталонці, начебто, вже й натякнули нідерландцеві, що не розраховують на нього в наступному сезоні, але Френкі все ще вагається.

Так чи інакше, 25-річному півзахисникові, найімовірніше, таки доведеться покинути Барселону, через непросте фінансове становище клубу.