УКР РУС

Зірковий партнер Миколенка одружився зі своїм шкільним коханням – фото розкішної церемонії на пляжі

14 липня 2022 , 16:16 / Читать на русском

Голкіпер Евертона та збірної Англії Джордан Пікфорд одружився з Меган Девісон, з якою почав зустрічатися ще в шкільні роки.

Офіційний шлюб пара взяла ще у 2020 році, проте закохані не змогли провести бажану церемонію через пандемію коронавірусу. Та від ідеї не відмовилися і таки реалізували її влітку 2022-го, повідомляє Daily Mail.

Екс-зірка Реала одружився з дівчиною, яка намагалася його вбити

Вінчання відбулося на Мальдівах прямісінько посеред пляжу. Меган була одягнута в розкішне білосніжне плаття, а Джордан – такого ж кольору класичний костюм. Безпосередніми свідками церемонії стали лише 13 гостей та найважливіший серед них – трирічний син пари Арло.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Пікфорд зробив пропозицію своїй дівчині ще перед чемпіонатом світу 2018 року, де Англія, зокрема, його стараннями посіла четверте місце.

"Цей магічний день був вартий того, щоб зачекати", – підписала світлини з церемонії Меган Пікфорд.