УКР РУС

Роналду тренується, але не в Манчестері – папараці впіймали зірку на базі головної команди Португалії

4 липня 2022 , 22:00 / Читать на русском

Кріштіану Роналду, який не з’явився на перший передсезонний збір Манчестер Юнайтед, все ще залишається в Португалії.

5-разового володаря "Золотого м’яча" помітили поряд з тренувальною базою збірної Португалії в Лісабоні. Роналду приїхав туди за кермом елітного позашляховика Rolls Royce. Достеменно невідомо, навіщо Кріштіану прибув на базу та, вочевидь, там він підтримує форму.

Роналду проігнорував тренування Манчестер Юнайтед – португалець хоче покинути клуб

37-річний португалець не приєднався до партнерів на дебютних передсезонних зборах Манчестер Юнайтед, посилаючись на сімейні обставини.

Нещодавно в британських ЗМІ з’явилася інформації про те, що Роналду хоче покинути "червоних дияволів", адже вважає проект недостатньо амбітним. До того ж МЮ не кваліфікувався до Ліги чемпіонів.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Водночас клуб не поспішає прощатися з Кріштіану, в якого контакт чинний до літа 2023 року. Про бажання працювати з форвардом говорив і новий тренер манкуніанців Ерік тен Гаг.