УКР РУС

Збірна України експериментальним складом і з несподіваним автором голу не змогла обіграти Рієку

18 травня 2022 , 20:53 / Читать на русском

Збірна України розійшлася миром з хорватською Рієкою в черговому товариському матчі.

Товариська гра

Рієка – Україна – 1:1

Голи: Дрміч, 37 – Гармаш, 24

Стартовий склад збірної України: Бущан – Конопля, Бондар, Качараба, Сирота – Сидорчук, Гармаш, Буяльський – Сікан, Довбик, Зубков.

Україна яскраво розбила Емполі – потужне повернення лідерів і впевнені дії новачків збірної

Українці грали другий матч за два дні, тож Олександр Петраков у стартовому складі не випустив жодного гравця, що розпочинав поєдинок проти Емполі.

Попри відверто експериментальний склад, українцям вдалося відкрити рахунок у середині першого тайму – відзначився Гармаш.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України. Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Проте ще до перерви Рієка відігралася, а більше суперники не забивали.

Відтак у всіх трьох товариських поєдинках збірна України пропускала по одному голу. Та якщо у зустрічах з Борусією М та Емполі це не заважало перемогти, то вирвати тріумф у хорватів не вдалося. Наприкінці матчу хорошу нагоду відзначитися мав Мудрик, який вийшов на заміну, проте Михайло, увірвавшись до штрафного на дриблінгу, не переграв воротаря.

Наступний матч збірна України, ймовірно, зіграє 26 травня проти Конго.