УКР РУС

"Головне, щоб гроші надходили ЗСУ": Алієв підтримав благодійні турне Динамо та Шахтаря

9 квітня 2022 , 19:15 / Читать на русском

Екс-гравець Динамо та національної команди Олександр Алієв стоїть на захисті України та заохочує діяльність Динамо та Шахтаря.

"Я захищав честь країни, грав за збірну, тримав руку на серці та гімн співав. Не мав права звідси їхати. Своїх дітей я відправив, але я залишився тут і захищатиму до останнього.

Динамо анонсувало перший благодійний матч проти Легії у зворушливому відеозверненні

Якщо Динамо та Шахтар поїхали грати благодійні матчі та збирати з них кошти, які допоможуть країні та ЗСУ, теробороні –  я лише підтримую це. Вони всі переживають, допомагають, це невеликий внесок для країни. Найголовніше, щоб отримані гроші приходили в країну на допомогу ЗСУ.

Як зараз можна говорити про футбол в Україні? Подивіться, що нас просто розвалюють. Розвалюють країну, ви бачите, що діється. Зараз про футбол та спорт навіть думки немає. Я про цю націю (російську) навіть говорити не хочу. Я у своїй країні, в Україні", – розказав Алієв у коментарі Sportarena.

Нагадаємо, що Динамо та Шахтар проведуть матчі з топ-клубами Європи, а зароблені кошти направлять на потреби українських військових.