УКР РУС

Хірн зізнався, на кого би поставив гроші в другому мегафайті Усик – Ф'юрі: "Ти насолоджуєшся ним"

26 жовтня 2024 , 20:33 / Читать на русском

Відомий промоутер Едді Хірн поділився очікуваннями від реваншу Олександра Усика й Тайсона Ф'юрі.

"Реванш буде таким же чудовим поєдинком, як і перший бій. Якщо ви попросите мене бути максимально чесним, я оберу Ф'юрі. Він трохи дикий, ти насолоджуєшся ним більше, він більше розважає. Але якби ви мене спитали, куди б я поставив свої гроші, то я б сів за зовсім інший стіл (на прес-конференції сидів з командою Ф'юрі – прим)

Британський хевівейтер назвав умову, за якої Ф'юрі нокаутує Усика

Усика просто складно перемогти. Особливо, коли він вже був з тобою в ринзі. Протягом бою він зазвичай аналізує тебе і розуміє, що йому потрібно робити. Він змусив Ф'юрі відступати в тому першому поєдинку. Це те, чого він ніколи не робив у надважкій вазі. Коли ти дивишся на розмір Тайсона, розумієш, що Усик зробив щось неймовірне. 

Але Усик любить і коли його агресивно атакують. Це те що постійно казали Джошуа: "О, Ентоні, ти просто маєш бути агресивним. Просто використай свої габарити". Ні, так це не працює. Я не знаю, що Ф'юрі може використати для перемоги над Усиком. Він влучав ударами, але в реванші йому потрібно це робити набагато більше. І коли ти це робиш більше, ти відкриваєшся для контратаки", – сказав Хірн для Ready to Fight.

Зазначимо, що реванш між українським чемпіоном і "Циганським королем" запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді. Нагадаємо, у ніч на 19 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів, завдавши британцю дебютної поразки в кар'єрі та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні.