УКР РУС

Екс-чемпіон світу вказав на фатальну помилку Ф'юрі в бою з Усиком

24 жовтня 2024 , 14:46 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу з боксу Баррі Джонс поділився очікуваннями від реваншу Тайсона Ф'юрі проти українського короля хевівейту Олександра Усика.

"Вони боксери, які найкраще в дивізіоні підлаштовуються під суперника, тому все, що вони вивчили у першому поєдинку, буде використано у реванші. І це на краще. Обидва боксери будуть кращими.

Ф'юрі зізнався, який суперник налякав його найбільше на профі-рингу

Усик, як колишній боксер крузервейту, навантажує та ганяє суперників. І як тільки вони стомлюються, він починає працювати. У хевівейті більші хлопці, але сценарій бою той самий. Він гарно використовує рух по півколу, змушує перепрацьовувати та панікувати. Змушує промахуватися та виснажуватися. І потім він працює у другій половині поєдинку.

Ф'юрі може битися багатьма стилями. Останнім часом Тайсон був з важчими ударами та більш агресивним. Попри це, у першому поєдинку ми бачили, що він може бути і легким на ногах, швидким. Як на мене, більш агресивний Ф'юрі більше підходить до цього поєдинку.

У першому бою він кілька разів створював для Усика проблеми, але не дотискав, не йшов до кінця. І, я думаю, що це дозволяло Олександру відновитися та видати неймовірний дев’ятий раунд і забрати весь бій", – сказав Джонс для Youtube-каналу Frank Warren's Queensberry Promotions.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня Олександр Усик завдав "Циганському королю" дебютної поразки в кар'єрі та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Реванш українця з Ф'юрі відбудеться 21 грудня цього року в Саудівській Аравії.