УКР РУС

Усик – Ф'юрі: Нельсон шокував прогнозом на другий мегафайт

18 жовтня 2024 , 18:30 / Читать на русском

Екс-чемпіон Джонні Нельсон вважає Тайсона Ф'юрі фаворитом під час реваншу з українським королем хевівейту Олександром Усиком.

"Я думав, Ф'юрі поб’є Усика в першому бою, і я був шокований. Ф'юрі знає бокс від "А" до "Я". Він, мабуть, один із найрозумніших бійців. Тайсон один із найосвіченіших боксерів на сьогодні, які знають історію боксу. Вважаю, що він, мабуть, дозволяє людям з низьким інтелектом потрапити йому в голову, щоб вони перехитрили самих себе.

Ф'юрі запевняє, що передбачив нокаут Джошуа від Дюбуа і планує так само знешкодити Усика 

Якщо Ф'юрі все-таки вийде на ринг, я вважаю, він повинен побити Усика. Бо Тайсон як боєць кращий. Він не кращий як боксер, але його габарити і те, що він здатний робити, повинно вистачити, щоб побити Усика, який є найкращим боксером.

Те, що відбувалося в першому бою: Ф'юрі просто відійшов від свого природного "Я". Йому потрібно пам’ятати свою мантру: "Я людина, яка б’ється". Тайсону потрібно зрозуміти, що одні бої ти виграєш як боксер, а інші – як боєць", – сказав Нельсон для Boxing King Media.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня Олександр Усик завдав "Циганському королю" дебютної поразки в кар'єрі та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Реванш українця з Ф'юрі відбудеться 21 грудня цього року в Саудівській Аравії.