УКР РУС

Усик – Ф'юрі: легендарний Рой Джонс пояснив, що може спрацювати проти українця

10 жовтня 2024 , 14:28 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу Рой Джонс поміркував над можливим сценарієм другого поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

"Ф’юрі зробив з Усиком ту саму помилку, якої припустився Вайлдер. Він знав, що Деонтей не може битися, коли відступає. Він вийшов на ринг, змусив Вайлдера задкувати і переміг його. Чому він не вийшов і не змусив відступати Усика?

Усик провів спаринг з непереможним боксером, який зустрічається з донькою президента Полісся

Олександр – маленький хлопець. Ти не задкуєш з маленькими хлопцями, адже це дає їм упевненість. Ф’юрі дав Усику впевненість, і подивіться, що сталося. Тепер йому доведеться йти на серйозніші жертви, адже після першого бою Усик знає, що може впустити Ф’юрі. Це може спрацювати як на нього, так і проти нього.

Якщо Усик вийде з думкою нокаутувати Ф’юрі, то Тайсон переможе. Але якщо Усик буде дуже розумним і методичним у тому, що він робить, то знову поб'є Ф’юрі", – сказав Джонс в інтерв'ю для talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня Олександр Усик завдав "Циганському королю" дебютної поразки в кар'єрі та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Реванш українця з Ф'юрі відбудеться 21 грудня цього року в Саудівській Аравії.