УКР РУС

"Усик – майстер обману": Маліньяджі розібрав поразку Ф'юрі і зробив прогноз на реванш

6 жовтня 2024 , 08:30 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу в двох категоріях Пол Маліньяджі проаналізував перший бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі.

Я вважаю, що Усик просто ставить опонента на задню ногу, тисне на тебе психологічно. Усик ставить тебе у позицію, коли ти відступаєш. Він знає, як психологічно ламати тебе.

Ф'юрі назвав найскладнішого суперника у своїй кар'єрі – це не Усик

А надважковаговики, коли відходять, вже не такі сильні панчери. На мою думку, він здатний нівелювати ударні характеристики цих хлопців, ставлячи їх на задню ногу. Він зробив це так само і з Ф'юрі. Спочатку Ф'юрі добре боксував, але Усик психологічно тиснув на нього і тримав на задній нозі. Якщо супертяж стає на передню ногу проти Усика, ти ніколи не знаєш, що станеться. Тоді може зіграти роль та ударна міць, і вона може бути небезпечною.

Але я скажу таке, Усик – це не Вайлдер. У нього краща робота ніг, технічні можливості. Пресингувати Усика так, як Вайлдера, це може бути випробуванням, тому що Усик може відреагувати по-іншому. Це збільшує цікавість до реваншу.

Боєць, який тисне на тебе психологічно, не обов'язково має йти вперед, щоб зарубатися. Він показує тобі позиціонування для того, щоб тіснити тебе назад, а потім змінює свій ритм. Якщо ти купився на це, то ти відходиш, бо ти здивований. Усик – чудовий боксер, але він також майстер обману", – сказав Маліньяджі в ефірі ProBox TV.

Нагадаємо, реванш між українським чемпіоном і "Циганським короелм" запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.