УКР РУС

Усик – Ф'юрі: Кроуфорд передбачив долю українця в реванші

3 жовтня 2024 , 11:29 / Читать на русском

Колишній дворазовий абсолютний чемпіон світу Теренс Кроуфорд порозмірковував над переможцем реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

"Це складно. У першому поєдинку я ставив на перемогу Усика. Олександр – мій хороший друг. Тайсон теж мій хороший друг, але не такий близький.

Екс-чемпіон світу обрав фаворита на реванш Усик – Ф'юрі

Я думаю, що цей поєдинок теж буде захопливим. Ф'юрі почне все з чистого аркуша і спробує продовжити там, де зупинився, постарається внести корективи раніше, ніж у першому бою.

Я не думаю, що Ф’юрі був самовпевненим. Тайсон проходив через багато чого в особистому житті. Він тренувався, потім бій відклали. Усе це зіграло свою роль. Другий бій буде більш конкурентним. Хоча перший поєдинок теж був конкурентним, але я думаю, що Ф’юрі вийде з іншим планом на бій, як він це зробив із Деонтеєм Вайлдером", – сказав Кроуфорд в коментарі для Bud Crawford Beats No Credit Canelo Alvarez.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.

На кону цього бою не буде звання "абсолюта", адже нещодавно українець відмовився від титулу IBF, подарувавши його Даніелю Дюбуа. Поєдинок з "Циганським королем" відбудеться за пояси WBC, WBA та WBO.