УКР РУС

"Усик – брехун і шахрай": тренер Дюбуа звинуватив українця у симуляції

29 вересня 2024 , 21:28 / Читать на русском

Дон Чарльз, тренер чемпіона IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, негативно висловився про українського короля хевівейту Олександра Усика.

"Пан Усик – фейк. Здавалося б, винятковий боксер, геній у тому, що він робить. Але він фальшивка, брехун і шахрай.

Тренер Дюбуа кинув виклик команді Усика

Він каже, що богобоязлива людина. Усик завжди хреститься. Але якщо ти віриш в того самого Бога, в якого вірю я та увесь світ, то маєш знати, що одна з 10 заповідей говорить про те, що не можна обманювати. Якщо він поклоняється Богу, то за те, як він обманював і поводився, коли Дюбуа його кинув, то повинен отримати Оскар.

Усика просто не існувало після удару Дюбуа по корпусу. Я бачив це наживо. Мені не потрібні були повтори. Але він зміг обманом повернутися в бій. Я казав у багатьох, багатьох, багатьох інтерв’ю. Це не був удар нижче поясу.

Ми не зосереджені на зустрічі з Олександром Усиком. Але якщо це станеться, я дозволю Дюбуа вийти з ним у ринг", – цитує Чарльза talkSPORT.

Нагадаємо, що Усик переміг британця у серпні 2023 року. Наш земляк нокаутував Дюбуа у 9-му раунді. Зазначимо, що в ніч на 22 вересня Даніель став чемпіоном світу у надважкій вазі за версією IBF, нокаутувавши Ентоні Джошуа в 5-му раунді. До цього він тричі відправляв ЕйДжея у нокдаун.