УКР РУС

В андеркарді бою Усика та Ф'юрі може виступити непереможний український супертяж

9 вересня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (21-0, 18 КО) може стати учасником грандіозного шоу у Саудівській Аравії, яка прийматиме реванш між Усиком та Ф'юрі.

Сіренко нещодавно підписав контракт з промоутерською організацією Queensberry, якою володіє представник Тайсона Ф'юрі – Френк Воррен. Найближчий поєдинок українського супертяжа запланований на зиму.

Непереможний Сіренко дізнався дату наступного поєдинку

– Ти кажеш, що дебют за Queensberry Френка Воррена відбудеться у грудні чи січні. Це означає, що може бути бій у рамках шоу Усик vs Фʼюрі 2?

– Можливо. Але я вже не буду нічого загадувати. Сам знаєш, одне обіцяють, а відбувається зовсім інше. Я радий, що ми дійшли якогось позитивного результату наприкінці. Побачимо, як воно буде далі, – поділився Сіренко vRinge.

Перед можливою участю в шоу у Саудівській Аравії, Сіренко вийде на ринг 1 жовтня проти Брендона Кармака (7-5-3, 4 КО). До слова, окрім Владислава, у андеркарді поєдинку Усика та Ф'юрі, який відбудеться 21 грудня, може побитися ще один українець Сергій Богачук. Його ймовірним суперником стане екс-чемпіон світу Ісраїл Мадрімов.