УКР РУС

Деревʼянченко зізнався, чи планує продовжувати карʼєру: "У Бога є його власні плани"

19 серпня 2024 , 12:00 / Читать на русском

Український боксер другої середньої ваги Сергій Деревʼянченко (15-6, 10 КО) прокоментував поразку від Крістіана Мбіллі (28-0, 22 KO).

"Так, я не хотів зупиняти бій. Я хотів нокаутувати його однією рукою, мені здавалося, що я міг це зробити.

"Може навіть не повернутися": екс-чемпіон світу висловився щодо майбутнього Деревʼянченка після нещадної поразки

Моя команда запитала мене, чи хочу я зупинити поєдинок. Це складне рішення, яке важко прийняти, коли вирує адреналін. Я не звинувачую їх, вони на одній хвилі зі мною, вони розуміють мене.

Люди можуть говорити все, що вони хочуть, вони можуть засуджувати мене або захоплюватися, я не можу вплинути на це. Я вдячний усім, хто стоїть за мною, моїй родині, команді, менеджеру та фанатам. Я не роблю трагедії із ситуації, у мене є травма, я її вилікую.

Щодо мого суперника, то Мбіллі один із тих, з ким я боксував, ні більше ні менше. Я дуже серйозно готуюся до всіх своїх суперників. Я продовжу йти своїм шляхом, незважаючи на погоду. У Бога є його власні плани", – написав Деревʼянченко на своїй сторінці в Instagram

Нагадаємо, 38-річний Деревʼянченко у третьому раунді травмував ліву руку і решту поєдинку боксував лише правою. Бій тривав усі 10 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу Мбіллі. 

Для українця ця поразка стала 5-ю в семи останніх боях.