УКР РУС

"Може навіть не повернутися": екс-чемпіон світу висловився щодо майбутнього Деревʼянченка після нещадної поразки

19 серпня 2024 , 09:30 / Читать на русском

Колишній чемпіон Тімоті Бредлі прокоментував поразку українського боксера другої середньої ваги Сергія Деревʼянченка у бою проти Крістіана Мбіллі.

"Будучи свідками пошкоджень, яких зазнав Дерев’янченко, ніхто не розуміє, що це зробить з ним. Все залежить від того, що поставлено на карту і що стоїть на кону, але це чоловік, якому 38 років.

Тренер Дерев'янченка розповів, як українець переконав його, що битиметься з розірваним біцепсом

Такі удари впливають на тебе, вони вплинуть пізніше у твоєму житті. Якби він залишався у грі, я міг би це зрозуміти, але цього не було. Це був майже провал, якщо не провал. Для мене це проблема. Тепер його майбутнє буде іншим. Він залишив частину себе на рингу, і ми постійно про це говоримо. Велику частину себе, і йому це не було потрібно. Його не зупинили.

Це чудово, але здогадайтеся що? Мій кут зупинив би бій. Це доблесна спроба, я розумію, але після цього він не буде таким, як раніше. Він може навіть не повернутися до боїв", – сказав Бредлі Boxing 24/7.

До слова, легендарний промоутер Лу ДіБелла розкритикував кут українця, який дозволив йому зазнати нещадного побиття.

Нагадаємо, 38-річний Деревʼянченко у третьому раунді травмував ліву руку і решту поєдинку боксував лише правою. Бій тривав усі 10 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу Мбіллі: 100−90, 99−91, 98−92.