УКР РУС

Лопес пишається тим, що завдав поразки Ломаченку: "Єдиний і неповторний боєць pound-for-pound на той час"

9 липня 2024 , 12:21 / Читать на русском

Теофімо Лопес (21-1, 13 КО) розповів про подальші плани на кар'єру.

"Скажу чесно, ми намагаємось провести ще один бій у вересні. Чемпіон світу у трьох вагових категоріях у 27 років – я вірю, що це чудовий старт, чудова річ, на яку я націлений. Ми тут для спадщини, ми націлюємося на те, щоб утвердити себе у залі слави.

Ломаченко – Джервонта: тренер Девіса зізнався, що збрехав щодо майбутнього бою

Я хочу зробити ці чудові речі та чекаю їх з нетерпінням. І подивимося, хто захоче зустрітися з єдиним і неповторним Теофімо Лопесом.

Я вірю, що всі побачили щось велике у мені в поєдинку 2020 року проти Василя Ломаченка. Не так багато людей могли подивитися його наживо через ситуацію з ковідом, проте 4,7 млн ​​людей подивилися бій на ESPN тільки на території США, і це ще крім решти світу.

Яка честь, яким великим був партнер у танці, єдиний і неповторний боєць pound-for-pound на той час – Василь Ломаченко. І завдати йому поразки – ці речі, звичайно, мені допомогли. Ми зробили так багато чудових справ відтоді.

Який чудовий шлях, щоб тебе запам'ятали як хлопця, який завдав поразки єдиному та неповторному Василю Ломаченку", – сказав Лопес Carlo Perruzza.