УКР РУС

Суперник Дерев'янченка не сумнівається у перемозі, але не впевнений щодо нокауту

25 червня 2024 , 08:30 / Читать на русском

Французький боксер Крістіан Мбіллі поділився думками про бій проти українського боксера другої середньої ваги Сергія Дерев’янченка.

"Він дуже хороший боксер. У нього великий досвід, він провів багато боїв як любитель, і він бився з багатьма чемпіонами як професіонал. Я звичайно спробую його нокаутувати. В будь-якому разі я точно виграю цей бій", – цитує француза Boxing Scene.

IBF зняла санкції з російського боксу

Поєдинок 38-річного Сергія Дерев'янченка (15-5, 10 КО) і володаря титулів WBC Continental Americas та WBA International 29-річного Крістіан Мбіллі (26-0, 22 KO) стане головною подією вечора боксу, який відбудеться 17 серпня у Квебеці, Канада.

Непереможний Мбіллі зараз вважається одним з найперспективніших боксерів суперсереднього дивізіону. Він народився у Камеруні, але у боксі завжди представляв Францію. У складі збірної цієї країни брав участь у Олімпіаді-2016, був чемпіоном Євросоюзу та чемпіоном Європи серед юніорів. На професійному рівні боксує з 2017, має декілька другорядних титулів. Бої проводить переважно на території Франції, або франкомовної частини Канади.

Зазначимо, що Крістіан у березні повинний був битися з іншим українцем –  Євгеном Хитровим (20-2, 17 КО). Тоді бій зірвався через проблеми з легенями у Євгена.