УКР РУС

Шок дня: наречена Вайлдера звинуватила його у насильстві – душив подушкою і вигнав з дому

7 червня 2024 , 12:05 / Читать на русском

Наречена екс-чемпіона світу в хевівейті Деонтея Вайлдера – Теллі Свіфт – звинуватила зірку боксу у сімейному насильстві.

Жінка вже навіть домоглася судового припису, який забороняє "Бронзовму бомбардувальнику" наближатися до неї чи її доньки ближче, ніж на 90 метрів. Про це повідомляє TMZ.

Усик дав пораду Вайлдеру щодо останнього бою в кар'єрі

Заборона діятиме до 25 червня, коли обидві сторони мають постати перед судом. Теллі стверджує, що Деонтей знущався з неї упродовж останніх шести років. 

Свіфт звинувачує Вайлдера в тому, що він душив її щонайменше 5 разів з 2018 року. Жінка також стверджує, що боксер кілька разів плюнув на неї. А одного разу агресор притиснув її обличчя до подушки. Деонтей робив це так довго, що його наречена "ледь не задихнулася".

Також Теллі заявила, що Вайлдер насміхався з неї та погрожував знищити речі. А минулого місяця боксер нібито вигнав свою обраницю з їхнього будинку в Атланті, попри те, що вона перебувала у слабкому стані через інвазивну операцію.

Свіфт боїться, що Вайлдер може застосувати силу проти неї, коли повернеться зі Саудівської аравії після бою з Чжаном Чжилеєм. Який агресор, до речі, програв нокаутом. Тож жінка з донькою втекли у Лос-Анджелес.