УКР РУС

Усик – Ф'юрі: Атлас пояснив перемогу українця законами фізики

3 червня 2024 , 23:28 / Читать на русском

Зірковий американський коуч і експерт Тедді Атлас проаналізував перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф'юрі.

“Усик говорив Фьюрі: “Не бійся, не залишу тебе одного”. Він буквально сказав йому, що робитиме, бо це був  план Олександра – не давати суперникові спокою.

Усик отримав виклик від американця, якого вже раніше побив

Коли Усик нарешті дістався до Ф'юрі в дев'ятому раунді, це сталося через постійний тиск. Ви коли-небудь спостерігали за каструлею з окропом? Ви відходите від неї ненадовго, і що відбувається? Води у каструлі уже немає, вона випарувалася. Від нагріву, від тиску. Тиск робить ту саму річ, він тебе випаровує. Усі ці раунди Ф'юрі кипів на плиті, і потім раптом у дев'ятому раунді Усик став трохи ближчим до перемоги. Сталося невелике випаровування.

І ще раз, з усією цією величчю обох бійців. Для багатьох людей було б досить просто вижити у бою, але Ф'юрі постарався перемогти. Я думаю, що наступного разу не потрібен Тедді Атлас, щоб говорити, що Ф'юрі потрібно зробити в реванші. Навколо нього тямущі люди, які, очевидно, підготують його, коли бій буде близько. Тайсон і так вигравав після шести раундів. У мене він вів 4-2, а потім увімкнувся Усик”, – сказав Атлас в інтерв'ю для Boxing King Media.

Нагадаємо, реванш між українським чемпіоном і "Циганським королем" запланований на 21 грудня.