УКР РУС

Усик – Ф'юрі II: промоутер відповів, чи завершить українець кар'єру після реваншу

1 червня 2024 , 22:33 / Читать на русском

Промоутер Олександр Красюк пролив світло на плани свого протеже абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика.

"Ми ніколи не обговорювали завершення кар'єри Усика. Можливо, були чутки, хтось інший висловлював свої думки, але ми ніколи не говорили про це. Це питання неактуальне для нас.

Чісора коронував Усика: "Шість разів британці отримали від нього по дупі"

У будь-якому разі, це рішення бійця. Коли Усик відчує, що йому більше нема чого доводити, коли він відчує, що більше не хоче прокидатися о 5-й ранку і тренуватися тричі на день, коли йому це набридне, то, можливо, тоді настане час повісити рукавички на цвях.

Але поки Усик здатний працювати і досягати нових досягнень, чому йому слід зупинятися? Якщо у нього все ще є сили, мотивація і стимул продовжувати, то я не бачу жодних причин зупинятися", – сказав Красюк в ефірі talkSPORT.

Нагадаємо, 21-го грудня Олександр Усик проведе реванш проти Тайсона Ф'юрі. У першому поєдинку, який відбувся у ніч на 19 травня, наш боксер завдав "Циганському королю" дебютної поразки та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні.