УКР РУС

Реванш Усик – Ф'юрі: відомо, скільки зароблять боксери за повторний бій

30 травня 2024 , 13:02 / Читать на русском

Британські журналісти розсекретили, скільки зароблять Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі за матч-реванш.

У першому бою екс-чемпіон світу за версією WVC Ф'юрі заробив близько 85 мільйонів фунтів стерлінгів. А новоспечений абсолют у хевівейті Усик – близько 30 мільйонів фунтів, пише The Sun. Відтак загальна сума гонорару склала 115 мільйонів.

Усик – Ф'юрі II: екс-чемпіон світу назвав Тайсона зіпсованим товаром і не вірить у його перемогу

За інформацією видання, сума призових за матч-реванш виросте до 150 мільйонів фунтів стерлінгів. Левова частка виграшу тепер дістанеться українському чемпіонові. Раніше ширилися чутки, що Усик отримає 60% гонорару. Тож можна пропустити, що Олександр отримає 90 мільйонів, а Тайсон – 60.

Нагадаємо, бій-реванш спершу планували на жовтень цього року. Але тепер перенесли дату на 21 грудня. Поєдинок знову прийме Ер-Ріяд.

"Я займаюся боксом не тому, що в мене немає грошей, а, тому що люблю цю справу. За кілька місяців мені 36 років, я боксую з дитинства. Де це все закінчується? У вас 100 бійок, пошкоджений мозок і ви в інвалідному візку", – наводить The Sun слова Ф'юрі.

"Я розпочав табір у вересні 2023 року і працював дев’ять місяців. Пропустив усі дні народження дітей. Тепер я щасливий і хочу повернутися додому, піти до своєї церкви і помолитися", – додає Усик.