УКР РУС

Суперник Гвоздика пообіцяв найкращий нокаут – поки він зганяє вагу

27 травня 2024 , 14:59 / Читать на русском

Колишній чемпіон світу з профі-боксу Девід Бенавідес прокоментував майбутній бій проти екс-чемпіона в напівважкій вазі Олександра Гвоздика.

Американець заявив, що має намір домогтися найкращого нокауту у своїй кар'єрі.

Реванш Усик – Ф'юрі: Атлас аргументував, чому другий бій не відбудеться у жовтні

"Я буду дуже готовий і мотивований. Ми постараємося домогтися кращого нокауту в цьому бою. Минулого тижня я провів контрольне зважування – 85,3 кг. Ще 5,9 кг треба зігнати, і я буду готовий на всі 100%,

Я б’ю сильніше в напівважкій вазі. Мені здається, що люди бачили в мені не все найкраще. У цьому дивізіоні я зможу продемонструвати кращого Давида Бенавідеса. Мені ще багато чого доведеться довести самому собі. Я ще не закінчив", – наводить емоційний спіч боксера Boxing News 24.

Нагадаємо, бій 36-річного українського боксера Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) за титул тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій вазі проти 27-річного американця Девіда Бенавідеса (28-0, 24 КО) відбудеться 15 червня. Він стане однією з двох головних подій вечора боксу в Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. У фінальному поєдинку Джервонта Девіс захищатиме титул WBA у легкій вазі проти Френка Мартіна.