УКР РУС

Усик і Ломаченко очолили авторитетний рейтинг у своїх дивізіонах, Берінчик здійснив стрибок

22 травня 2024 , 15:00 / Читать на русском

Авторитетний спортивний портал ESPN опублікував складені його експертами оновлені боксерські рейтинги у всіх вагових категоріях.

Абсолютний чемпіон світу у хевівейті Олександр Усик цілком логічно очолив свій дивізіон. Українець піднявся з другого рядка, обійшовши екс-чемпіона світу WBC Тайсона Ф’юрі. Третє місце залишилось за Ентоні Джошуа.

Чи може Усик зберегти усі титули – відповідь президента IBF

Рейтинг ESPN у легкій вазі очолює чемпіон IBF Василь Ломаченко, який повернув звання чемпіона світу у поєдинку проти Джорджа Камбососа. А Денис Берінчик, що вперше здобув звання чемпіона світу з титулом WBO, здійснив стрибок на три позиції – з десятого місця на сьоме. Місця в топ-3 тут зберігають володарі поясів за іншими версіями: чемпіон WBA Джервонта Девіс – другий, чемпіон WBC Шакур Стівенсон –  третій.

Тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук зберіг шостий рядок свого дивізіону. Олександр Гвоздик йде на шостому місці рейтингу напівважкої ваги. Сергій Дерев’янченко знаходиться на десятому рядку середньої ваги, а Артем Далакян йде шостим у найлегшому дивізіоні.