УКР РУС

Усик – Ф'юрі: прогноз букмекерів на бій за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті

16 травня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі зійдуться в ринзі у Ер-Ріяді, щоб визначити нового абсолюта у надважкому дивізіоні. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів у цій битві.

Історичний поєдинок відбудеться в ніч з 18 на 19 травня в Ер-Ріяді. В Україні стежити за перебігом бою можна буде на платформі MEGOGO. Трансляція розпочнеться не раніше 1:30 за київським часом.

Мудрик і Миколенко зворушливо підтримали Усика перед історичним боєм з Ф'юрі – відео

Надійний букмекер FAVBET фаворитом бою за звання абсолюта вважає Ф'юрі. Коефіцієнт на перемогу британця – 1,91 бала. На звитягу українця – 2,06.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці схиляються до того, що поєдинок триватиме усі 12 раундів. Коефіцієнт на те, що боксери здолають усю дистанцію становить 1,46. На те, що дуель завершиться нокаутом одного з бійців ставлять 2,75 бала.

Зараз Олександр Усик володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF. Ф'юрі належить WBC. Переможець епохальної дуелі стане першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті у XXI столітті. Востаннє це звання здобував Леннокс Льюїс у 1999 році, здолавши Евандера Холіфілда.

Бій Усик – Ф'юрі відтерміновували кілька разів. Востаннє на заваді стало розсічення, яке "Циганський король" отримав під час спарингу взимку. Тож поєдинок перенесли з 17 лютого на 18 травня.

Незалежно від результатів бою, Ф'юрі заробить 69 мільйонів доларів, Усик – 34 мільйони. Це рекордні суми у кар'єрах обох спортсменів. Ба більше, 34 мільйони – це найбільша сума, яку може заробити український боксер за всю історію. Таких гонорарів не отримували навіть брати Клички.

Тиждень перед боєм видався дуже насиченим – "Циганський король" і його оточення епатували у звичній для них манері. Зокрема, батько Тайсона – Джон Ф'юрі під час одного із медіазаходів головою вдарив представника команди Усика – Станіслава Степчука. Обоє учасники конфлікту отримали розсічення.

Натомість Тайсон з'являвся під час публічних заходів, шкандибаючи на милицях, які йому не потрібні. А також засипав українську команду повітряними поцілунками після бійки, яку зчинив його батько.

Суддями бою століття стануть Мануель Олівер з Іспанії, Крейг Меткалф з Канади і Майк Фіцджеральд зі США. Рефері у рингу працюватиме Марк Нельсон.