УКР РУС

"Впевнений, що Ломаченко – нормальна й адекватна людина": екс-чемпіон зробив прогноз на бій українця з Камбососом

9 травня 2024 , 14:42 / Читать на русском

Український тренер та колишній чемпіон WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко поділився думками про бій між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом.

"Які ваші очікування від бою Ломаченка проти Камбососа? Думаю, Василь на досвіді повинен розібрати Камбососа на запчастини. Форма фізична, сподіваюсь, буде нормальною. Може, на початку буде трохи важкувато.

Ломаченко відреагував на погрози від Камбососа: "Це не сюрприз"

Вася тактико-технічно повинен підійти до бою – і провалювати, і контратакувати у своїй манері. Повинен розібратися.

Вася буде готовий на всі 12 раундів. А якщо все нормально піде, то після 7-8 раунду, можливо, навіть Вася достроково переможе.

Чи здатен Ломаченко ще наробити галасу в дивізіоні? Сміливо ще може. По собі памʼятаю, що в 36 років бажання та сили ще є. Просто що не було промоутера, не було поєдинків. Це такий вік, що можна ще сміливо боксувати.

Боксом доведено, що можна і в 48 стати чемпіоном світу. І в 50 навіть ставали. Усе є.

Як я ставлюся до громадянської позиції Ломаченка? Було б чітко і всім зрозуміло, якби він раз дав одне нормальне інтервʼю, не приховуючи своїх поглядів. Розставив би всі крапки над "і". Це я йому й раджу зробити.

Впевнений, що Вася – нормальна й адекватна людина. Він за Україну. Просто, може, багато друзів з росії. І оце, що він мовчить, це й налаштовує людей проти нього.

Чи буду дивитися його бій проти Камбососа? Звичайно, будемо дивитись, – сказав Нужненко у коментарі Tribuna.