УКР РУС

Екс-тренер Усика, який пішов зі скандалом, насипав компліментів українському чемпіону

16 лютого 2024 , 21:05 / Читать на русском

Зірковий американський коуч Джеймс Алі Башир розхвалив свого колишнього підопічного, короля надважкого дивізіоні Олександра Усика.

Усик – спартанець. Він може боксувати до 44 років. Його життя чисте, він не алкоголік, він не женеться за іншими жінками. Усик одружений і присвячує себе шлюбу. Тож такий хлопець, як він, протягне тривалий час на рингу. Не варто дивитися на фізичний вік Олександра і думати, що ти можеш мати пеервагу над ним.

Усик – Ф'юрі: колишній тренер українця передбачив повторний зрив бою

Усику 37, але він боксуватиме, ніби йому 32-33. Тому що він присвячує себе тренуванням. Тож Олександр може виступати стільки, скільки йому хочеться. Якщо буде бажання боксувати після того, як він стане абсолютним чемпіоном... Тому що я вважаю, що він поб'є Тайсона. Я думаю, Усик якимось чином він переможе у бою", – сказав тренер в інтерв'ю для Seconds Out.

Нагадаємо, свого часу Алі Башир тренував Кличка-молодшого і Усика. Але припинив співпрацю з Олександром зі скандальним шлейфом. Американець сказав, що не може тренувати боксера, який слухає не лише його, а й сторонніх людей.