УКР РУС

Найважчий суперник Ф'юрі підказав Усику брудну зброю британця: "Він робив це зі мною і Вайлдером"

15 лютого 2024 , 18:53 / Читать на русском

Екс-чемпіон світу в надважкій вазі Стів Каннінгем вважає Олександра Усика фаворитом на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі.

"Отже, що стосується Ф'юрі, ми всі знаємо, що він використовує деякі речі на межі фолу і його ще жодного разу за це не дискваліфікували. У хлопця зріст 6 футів 9 дюймів і вага 260 фунтів. Все що він робить, так це приймає пару ударів, блокує їх, після чого спирається на свого суперника. Це відбувається протягом усього бою.

"Будемо молитися за Ф’юрі": промоутер Усика звернувся до вболівальників клубу АПЛ

Ф'юрі зробив це зі мною, він зробив це з Вайлдером. Він робить це з бійцями, яких потрібно вимотати. У пізніх раундах він виглядає свіжим тільки тому, що його суперники виснажені, бо тягаєте на собі тіло вагою 260 фунтів. Після цього він може робити зі своїм опонентом усе що захоче.

Я сумніваюся, що Егіс і його команда допустять це. Вони домагатимуться штрафних санкцій для Ф'юрі. Якщо Тайсон зможе контролювати управлінську частину, рефері, тоді він переможе. Але в усьому іншому я схиляюся на бік Усика", – заявив Каннінгем в інтерв'ю Boxing News 24.

До слова, Тайсон Ф'юрі неодноразово називав Стіва найважчим суперником у своїй кар'єрі. Боксери розділили ринг у 2013-му. "Циганський король" побував в нокдауні у другому раунді, але у сьомій трихвилинці нокаутував Каннінгема. Цікаво, що в Усика та американця однаковий зріст і приблизна вага.