УКР РУС

Розсічення Ф'юрі могли зробити скальпелем – екс-чемпіони світу висунули шокуючу версію

12 лютого 2024 , 20:12 / Читать на русском

Екс-чемпіони світу Карл Фроч і Джордж Гроувз продовжують піддавати сумнініву порядність володаря поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі.

Під час ефіру на своєму авторському YouTube-каналі Фроч сказав: "Зараз я чую думки, що розтин реально чистий, що він зроблений скальпелем. А ти б таке зробив і сказав, що тобі потрібно ще місяць, 6 чи 8 тижнів? Чи варто було різати себе заради додаткового часу?".

Ф'юрі підозрюють у підлій брехні, Тайсон "спалився" на трусах – фотодоказ

Гроувз відповів: "Звичайно! Безперечно, Карле. Я не стверджую, що він це зробив. Але чи існує такий варіант? Звісно, ​​є. Адже на кону такий великий тиск, що ти не можеш просто вилетіти. А тут розсічення – значить, нема про що сперечатися. Це не травмована спина чи щось інше. Люди не очікують, що ти битимешся з розсіченням. Твоя рука може бути дуже травмована, але людям буде все одно. Деякі бійці билися з пошкодженим пальцем ноги і потім розповідали про це. Але краще тоді зробити розсічення.

Знаю, як багато речей треба зробити боксерові, щоб вийти на пік форми перед поєдинком. Скільки жертв зробити, тренувань пройти, дієт, спарингів. Це за межею розуміння для більшості людей. Ідея навмисного розсічення для багатьох людей була б панічною. Але, якщо процес пішов не так, то насправді, якщо це допоможе, чому б і не зробити?".

Нагадаємо, поєдинок Усик – Ф'юрі перенесли на 18 травня. Якщо він ще раз зірветься, винуватець сплатить 10 мільйоні доларів штрафу.

"Спали на цвяхах, ходили по розпеченому вугіллі": Захожий – про спаринги з Нганну і Усиком, розсічення Ф'юрі, випробування юності